Bezorging via DHL

Beste kwaliteit schoenen

Trendy, hippe schoenen

Over ons

Lees hier meer over Shoecolate en ons bedrijf

Het begon in ...

Na jarenlange ervaring in de schoenensector, werd in 2010 Shoecolate gestart. Shoecolate is een Nederlands modemerk, dat is toegewijd aan de nieuwste trends. Door onze eigen designers kunnen we daar dan ook snel op inspelen. We reizen de wereld rond op zoek naar unieke materialen, nieuwe kleuren combinaties en inspirerende mensen. Hieruit ontstaan dan ook elk seizoen nieuwe trendy collecties die speciaal gemaakt zijn voor onze klant.

Variatie genoeg

We variëren van vrouwelijke chuncky sneakers, naar stoere trendy Chelsea boots, elegante sandalen en de mooiste cowboylaarzen. Genoeg keus dus om elke outfit compleet te maken met jouw Shoecolates!

Van Groningen tot Zeeland

Van Groningen tot aan Zeeland, door het hele land kun je onze schoenen vinden. Momenteel hebben we al meer dan 100 verkooppunten, deze zijn ook zichtbaar op onze site. Shop je liever online? Daar hebben we ook genoeg keus, en rock jij deze week al jouw nieuwe shoes!

Ontdek onze showroom

Ben je een retailer? En wil je trendy, kwalitatieve mooie schoenen verkopen? Neem dan contact op met sales@monshoe.nl en wij verwelkomen je graag in onze mooie showroom in Waalwijk.

"Top schoenen die perfect passen! Keurig verpakt en ze zien er precies uit zoals op het plaatje. Ik kan Shoecolate zeker aanbevelen!"
Laurey @Laureyarts
Nederland
"De schoenen bevallen me erg goed! Ze echt lopen heerlijk en conformatble. Ik ben super blij met de schoenen van Shoecolate."
Simone @momwithusher
Nederland
Snelle verzending

Gratis retourneren

Veilig betalen